Ons Boswinkel

App entree - Impressie 2

Samen bouwen aan
onze nieuwe wijk

Appartementen entreegebouw

In het midden van de wijk, ter hoogte van de Overijssellaan staat het entreegebouw. Hier komen 37 appartementen met twee of drie slaapkamers. Het complex is voorzien van een lift.

Ons Huis bouwt op Ons Boswinkel 37 appartementen in het entreegebouw. Deze woningen worden, in het midden van de wijk, ter hoogte van de Overijssellaan gebouwd. Het gebouw heeft vier woonlagen. De appartementen op de begane grond hebben een klein terras. De andere appartementen hebben een balkon. Dit kan een balkon binnen de gevel zijn of een uitkragend balkon (deze ‘hangt’ aan de gevel).

De entree van het gebouw komt op de hoek van de Burgemeester van Veenlaan – Overijssellaan. Er komt een onderdoorgang om de auto’s achter het gebouw te parkeren in een  binnenhof. Dit zijn géén eigen parkeerplaatsen. Ook komt er een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Voor het afval maakt u straks gebruik van ondergrondse containers.

Hieronder een sfeerimpressie van het entreegebouw.

 

Appartementstype A1

Appartementstype A1 noemen we een doorzonappartement. Dit betekent dat de woonkamer door de hele diepte van het huis loopt en aan twee kanten ramen heeft. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. In de hal bevindt zich een aparte berging voor de wasmachine en droger. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit type appartement heeft een uitkragend balkon. De appartementen kijken uit op de Gelderlandstraat.

Er komen 16 van deze appartementen in het entreegebouw. Vier op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping.

Klik hier om de plattegronden in het groot te bekijken. 

Appartementstype B1

Appartementstype B1 noemen we en doorzonappartement. Dit betekent dat de woonkamer door de hele diepte van het huis loopt en aan twee kanten ramen geeft. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. In de hal bevindt zich een aparte berging voor de wasmachine en droger. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit type appartement heeft een balkon binnen de gevel.

Er komen 12 van deze appartementen in het entreegebouw. Er zijn er vier op de eerste, tweede en derde verdieping. De appartementen kijken uit op de Burgemeester van Veenlaan.

Klik hier om de plattegrond in het groot te bekijken.

Appartementstype E

Appartementstype E noemen we en doorzonappartement. Dit betekent dat de woonkamer door de hele diepte van het huis loopt en aan twee kanten ramen geeft. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. In de hal bevindt zich een aparte berging voor de wasmachine en droger. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit type appartement heeft een uitkragend balkon.

Er komen 5 van deze appartementen in het entreegebouw. Eén van deze appartementen komt op de eerste verdieping, op de tweede en derde verdieping komen allebei twee type E appartementen.

Klik hier om de plattegrond in het groot te bekijken.

Appartementstype F

Appartementstype F wijkt af van de andere appartementen in het entreegebouw. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. Er zijn drie slaapkamers, een aparte berging voor de wasmachine en droger, een ruime badkamer en twee toiletten.

Er komen 4 van deze appartementen in het entreegebouw. Op elke verdieping komt één van dit type appartement. De appartementen komen op de hoek Overijssellaan/Gelderlandstraat en kijken uit op de Overijssellaan.

Klik hier om de plattegrond in het groot te bekijken.

Huurprijzen en verhuur
De kale huurprijs van alle appartementen in het entreegebouw bedraagt € 693,60 per maand(prijspeil 2023). De hoogte van de servicekosten is nog niet bekend. 

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de woningen in de verhuur gaan. Zodra hier meer over bekend is, leest u dat op deze website. Let op: in Enschede worden alle huurwoningen toegewezen via een lotingsysteem.

Passend toewijzen
Bij het toewijzen van de huurwoningen moeten we als woningbouwvereniging aan bepaalde regens voldoen. Eén van de belangrijkste regels is het passend toewijzen. Dit betekent dat we woningen toewijzen op basis van het inkomen, uw leeftijd en huishoudgrootte.
Deze regels zijn leidend voor het toewijzen van de woningen. Meer informatie over passend toewijzen is hier te vinden.

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op deze website.

Meer lezen over Ons Boswinkel?