Ons Boswinkel

Samen bouwen aan
een nieuwe wijk.

Veelgestelde vragen

Vanaf eind 2023 verwachten de ontwikkelaars te starten met de bouw van de woningen. De eerste woningen worden na de zomer van 2024 opgeleverd. De laatste woningen worden eind 2025 opgeleverd.

Op 1 oktober 2022 is Kamphuis Sloopwerken begonnen met de sloop van de oude woningen. Kamphuis verwacht dat de totale sloop tot eind 2023 duurt.

Er worden 281 nieuwe woningen gebouwd. Hiervan worden 49 woningen verkocht. Dura Vermeer bouwt voor de verhuur 71 eengezinswoningen, 13 levensloopbestendige woningen en 98 appartementen. Trebbe bouwt 50 beneden-bovenwoningen bedoeld voor de verhuur.

Nog niet. Er is een groep van circa 60 huishoudens met een voorrangspositie. Dit zijn mensen die voor de sloop al op Boswinkel woonden. Zij kunnen eerst op woningen reageren. De overige woningen worden op de normale manier online aangeboden, via loting. Zodra deze beschikbaar zijn vind je ze op www.woninghuren.nl.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Als je toch last hebt van de werkzaamheden, neem dan contact op met Ons Huis. Je kunt mailen naar boswinkel@onshuis.com of bellen naar 053 48 48 966.

Dat kan. Je kunt op deze website kijken voor het laatste nieuws, of je aanmelden voor de nieuwsbrief. Stuur dan even een mailtje naar boswinkel@onshuis.com Dan zorgen we dat je in het vervolg onze digitale nieuwsbrief krijgt.

Alle huurwoningen hebben een huurprijs onder de huurtoeslaggrens. Afhankelijk van je inkomen en huishoudgrootte kom je in aanmerking voor bepaalde woningen. Dit noemen we passend toewijzen. 
Via onderstaande link vind je hierover meer informatie.
https://www.onshuis.com/ik-zoek-een-woning/onze-werkwijze.aspx

Meer lezen over Ons Boswinkel?