Ons Boswinkel

Vandaag begon de fysieke sloop van oude woningen in Oost-Boswinkel. Dat betekent dat we de eerste huizen nu echt gaan slopen. Onze directeur-bestuurder Yolanda Winkelhorst gaf vanmorgen het startsein voor de fysieke sloop van de woningen in Oost-Bowsinkel. De afgelopen maanden bereidde Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering zich voor op de sloop.


De woningen waren eerst asbestvrij gemaakt. En alle herbruikbare materialen zijn gered. En nu worden de eerste huizen dus echt afgebroken. Directeur-bestuurder Yolanda Winkelhorst: “We zijn blij met de samenwerking. En met deze stap in dit project. Er wordt natuurlijk al een paar maanden hier hard gewerkt. Maar de omgeving zag er nog veelal hetzelfde uit. Dat gaat nu veranderen. Dit is het eerste zichtbare teken van de nieuwe wijk.”


De eerste huizen zijn waarschijnlijk in 2024 klaar. We verwachten dat de laatste huizen klaar zijn in 2025. Hoe de nieuwe wijk eruit gaat zien maken we binnenkort bekend. We kunnen je alvast wel zeggen: het wordt weer een groene en gezellige wijk!