Ons Boswinkel

Perceel 1 - Indieningsboek_Image_12

Samen bouwen aan
onze nieuwe wijk

Levensloopbestendige woningen

Ons Huis bouwt op Ons Boswinkel 13 levensloopbestendige woningen. Deze woningen worden gebouwd aan de Gelderlandstraat, Groningenstraat en Noordhollandstraat.

Hieronder een sfeerimpressie van de levensloopbestendige woningen.

Beschrijving levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken en eetkamer. Daarnaast is er op de begane grond één slaapkamer. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond en in de hal is een apart toilet. Er is een vaste trap naar de zolder. Op de zolder bevindt zich de tweede slaapkamer en de technische ruimte.

De levensloopbestendige woningen hebben aan de voorzijde een kleine tuin of een Delftse stoep. Iedere woning heeft een achtertuin en is bereikbaar via een achterom. In elke tuin komt een schuur die wordt voorzien van een groen sedumdak en een kleine overkapping voor de containers.

Klik hier om de plattegronden in het groot te bekijken.

Huurprijzen en verhuur
De kale huurprijs van de levensloopbestendige woningen bedraagt €647,18 per maand (prijspeil 2023). De hoogte van de servicekosten is nog niet bekend.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de woningen in de verhuur gaan. Zodra hier meer over bekend is, leest u dat op deze website.

Let op: in Enschede worden alle huurwoningen toegewezen via een lotingsysteem.

Passend toewijzen
Bij het toewijzen van de huurwoningen moeten we als woningbouwvereniging aan bepaalde regens voldoen. Eén van de belangrijkste regels is het passend toewijzen. Dit betekent dat we woningen toewijzen op basis van het inkomen, uw leeftijd en huishoudgrootte.

Deze regels zijn leidend voor het toewijzen van de woningen. Meer informatie over passend toewijzen is hier te vinden.

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op deze website.

Meer lezen over Ons Boswinkel?