Ons Boswinkel

Impressie 2 hoekgebouw

Samen bouwen aan
onze nieuwe wijk

Hoekappartementen
Wethouder Beversstraat – Utrechtlaan

Ons Huis bouwt op Ons Boswinkel 24 hoekappartementen op de hoek van de Wethouder Beversstraat – Utrechtlaan.

In het ontwerp is rekening gehouden met een beschutte, transparante entree, een levendige en transparante plint en wonen aan de straat. Het gebouw heeft vier woonlagen. Een begane grond, eerste, tweede en derde verdieping. Voor het afval maakt u straks gebruik van ondergrondse containers.

Hieronder een sfeerimpressie van de hoekappartementen Wethouder Beversstraat – Utrechtlaan

Appartementstype A1

Dit betekent dat de woonkamer door de hele diepte van het huis loopt en aan twee kanten ramen heeft. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. In de hal bevindt zich een aparte berging voor de wasmachine en droger. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit type appartement heeft een uitkragend balkon.

Er komen 13 van deze appartementen in dit complex. Eén op de begane grond, en vier op de eerste, tweede en derde verdieping.  De appartementen kijken uit op de Utrechtlaan.

Klik hier om de plattegronden in het groot te bekijken.

Appartementstype B1

Hoekappartementstype B1 noemen we en doorzonappartement. Dit betekent dat de woonkamer door de hele diepte van het huis loopt en aan twee kanten ramen geeft. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. In de hal bevindt zich een aparte berging voor de wasmachine en droger. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit type appartement heeft een balkon binnen de gevel.

Er komen 6 van deze appartementen in dit complex, twee op de eerste, tweede en derde verdieping.

Klik hier om de plattegrond in het groot te bekijken.

Appartementstype C

Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken en eetkamer. In de hal bevindt zich een aparte berging voor de wasmachine en droger. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit type appartement heeft een balkon binnen de gevel.

Er komen 3 van deze appartementen in het complex. Op de eerste, tweede een derde verdieping komt één appartement type C. Deze appartementen komen op de hoek Wethouder Beversstraat – Utrechtlaan.

Klik hier om de plattegrond in het groot te bekijken. 

Appartementstype G

Hoekappartementstype G wijkt af van de andere appartementen in het complex. Er is één hoekappartement type G. Deze bevindt zich op de begane grond en heeft een terras. Het appartement heeft drie slaapkamers, een aparte berging voor de wasmachine en droger, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit appartement komt aan de Utrechtlaan. Aan deze kant bevindt zich ook het terras.

Appartementstype H

Hoekappartementstype H wijkt af van de andere appartementen in het complex. Ook hier is er maar één van. Dit appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een terras. Het appartement heeft drie slaapkamers, een aparte berging voor de wasmachine en droger, een ruime badkamer en twee toiletten. Dit appartement komt aan de Utrechtlaan. Aan deze kant bevindt zich ook het terras.

Klik hier om de plattegrond in het groot te bekijken.

Huurprijzen en verhuur

  • Type A1: Kale huurprijs van € 647,18 of € 693,59 per maand (prijspeil 2023);
  • Type B1: Kale huurprijs van € 693,59 per maand(prijspeil 2023);
  • Type C:   Kale huurprijs van € 693,59 per maand (prijspeil 2023);
  • Type G:   Kale huurprijs van € 808,05 per maand (prijspeil 2023);
  • Type H:   Kale huurprijs van € 808,05 per maand (prijspeil 2023).

De hoogte van de servicekosten is nog niet bekend. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de woningen in de verhuur gaan. Zodra hier meer over bekend is, leest u dat op deze website.

Let op: in Enschede worden alle huurwoningen toegewezen via een lotingsysteem.

Passend toewijzen
Bij het toewijzen van de huurwoningen moeten we als woningbouwvereniging aan bepaalde regens voldoen. Eén van de belangrijkste regels is het passend toewijzen. Dit betekent dat we woningen toewijzen op basis van het inkomen, uw leeftijd en huishoudgrootte.

Deze regels zijn leidend voor het toewijzen van de woningen. Meer informatie over passend toewijzen is hier te vinden.

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op deze website.

Meer lezen over Ons Boswinkel?